A101'den Yeni Bir Konsept: "Tiny House" Satacak!

A101'den Yeni Bir Konsept: "Tiny House" Satacak!
 hozathaber.com İnternet Editörü
A101, bu hafta özel olarak ürettiği "Escamp 6500 Flat" adlı tiny house'u satışa sunuyor. Modern tasarımı ve işlevselliğiyle dikkat çeken tiny house, 399.900 TL fiyatıyla müşterilerin beğenisine sunulacak.

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden A101, müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor. Bu hafta, geçmişte olduğu gibi yine dikkat çeken bir ürünle karşımıza çıkıyor: "tiny house" yani küçük ev.

A101 için özel olarak üretilen "Escamp 6500 Flat" adlı tiny house, 1+1 konseptinde dizayn edilmiş olup, 16 metrekarelik yaşam alanı sunuyor. Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu tiny house, içerisinde bir evde ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi barındırıyor.

6cd804b1008eb14ba1eba2e8fca7626ffdf784f3.jpeg

Tiny house'un iç cephe kaplaması, ısı, nem ve ses yalıtımı özelliklerine sahipken, dış cephede ise ısı yalıtımını sağlayan sandviç panel malzeme kullanıldı. Ayrıca evin zemininde laminant parke tercih edilerek, modern bir görünüm elde edildi. Elektrik sistemi için oluşturulan altyapı da düşünülerek, kullanıcıya maksimum konfor sağlanmış.

25 Nisan itibarıyla satışa sunulacak olan Escamp 6500 Flat tiny house'un fiyatı 399.900 TL olarak belirlendi. Bu fiyatla, kullanıcılar modern ve pratik bir yaşam alanına sahip olma fırsatını yakalayacaklar.

A101'in bu hamlesi, müşterilerine farklı ve yenilikçi ürünler sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koyuyor.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.