Adana'da Bulunan Kayıp Çocuklar Ailelerine Teslim Edildi

Adana'da Bulunan Kayıp Çocuklar Ailelerine Teslim Edildi
Mersin'de kayıp olarak aranan 3 çocuk, Adana'da bulunduktan sonra ailelerine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, Ramazan Bayramı'nın ilk gününden beri aranan 2 kardeş ve 1 kuzenin Adana'ya gittikleri tespit edildi. Bahçelievler Parkı'nda bulunan çocuklar, polis ekipleri tarafından Mersin'deki ailelerine teslim edildi.

Çocukların Durumu Hakkında Bilgilendirme

Merkez Seyhan ilçesindeki Bahçelievler Parkı'nda bulunan çocukların durumuyla ilgili yapılan açıklamada, çocukların gündüzleri parkta, akşamları ise camide vakit geçirdikleri ve bu süreçte olumsuz bir durumla karşılaşmadıkları belirtildi. Polisle yaptıkları görüşmede bu bilgilerin paylaşıldığı ifade edildi.

Çocuklar Ailelerine Teslim Edildi

Emniyet ekiplerinin titiz çalışması sonucunda bulunan çocuklar, sağlık durumlarının iyi olduğu ve herhangi bir zarar görmedikleri bildirildi. Adana'da bulunan çocuklar, Mersin'deki ailelerine teslim edilerek yeniden bir araya getirildi.

Bu gelişmeyle birlikte, kayıp olan çocukların ailelerinde yaşanan endişe sona erdi ve çocuklar güvenli bir şekilde sevdiklerine kavuştu. Emniyet ekipleri ise başarılı bir operasyonla çocukların bulunmasına yardımcı oldu.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.