Cam silerken 5. kattan düşen kadın Hayatını Kaybetti

Cam silerken 5. kattan düşen kadın Hayatını Kaybetti
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde evinin camlarını silerken düştüğü tahmin edilen kadın yaşamını yitirdi.

Tepeköy Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olay, bölge halkını derin üzüntüye boğdu. Orhan Gazi Caddesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanın önünde yerde yatan bir kadın, çevredeki vatandaşların dikkatiyle fark edildi. Durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirenlerin çabalarıyla yardım gelmesi sağlandı.

Acil Müdahale Yetersiz Kaldı

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı kadın, Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kadının hayatı kurtarılamadı. Acı haber, ailenin ve çevre sakinlerinin büyük üzüntüsüne neden oldu.

Kimliği Belirlendi: Ayşe Y.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, apartmanın 5. katında oturduğu belirlenen yaralı kadının kimliği tespit edildi. Kadının Ayşe Y. olduğu ve en son evinin camlarını silerken görüldüğü belirtildi. Olayın detaylarına ilişkin polis ekiplerinin başlattığı soruşturma ise devam ediyor.

Toplumda Derin Üzüntü

Tepeköy Mahallesi'nde yaşanan bu acı olay, bölge sakinlerini derinden üzdü. Komşuları ve tanıdıkları, Ayşe Y.'nin ani ölümü karşısında büyük bir şok yaşarken, olayın ardından apartman sakinlerinin ve yetkililerin yapacakları açıklamalar merakla bekleniyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.