Elektrik Arızasını Onarmak İçin Çıktığı Direkte Akıma Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti

Elektrik Arızasını Onarmak İçin Çıktığı Direkte Akıma Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, elektrik arızasını gidermek için çıktığı elektrik direğinde akıma kapılan Dicle Elektrik personeli hayatını kaybetti. Olayda ağır yaralanan işçi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çınar ilçesine bağlı kırsal Kürekli (Kanisıpi) Mahallesinde meydana gelen acı olayda, elektrik arızasını gidermek için çalışan bir Dicle Elektrik personeli, çıktığı elektrik direğinde akıma kapılarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, olay yaklaşık 16 kilometre uzaklıktaki mahallede gerçekleşti.

Akıma Kapılan İşçi Ağır Yaralandı

Elektrik direğinde meydana gelen akım nedeniyle ağır yaralanan M.T. (31) isimli işçi, arkadaşları tarafından hızla Çınar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen işçi kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

elektrik-akimina-kapilan-isci-hayatini-kaybetti-d032ddaa.jpg

Ailesi ve Çocukları Geride Kaldı

Hayatını kaybeden işçinin evli ve üç çocuk babası olduğu belirtilirken, bu trajik olayın ailesi ve yakınları üzerinde büyük bir üzüntü ve şok yarattığı ifade edildi. İşçinin ani ve beklenmedik ölümü, çevresindeki herkesi derin bir üzüntüye boğdu.

Elektrik sektöründe çalışan işçilerin güvenliğinin sağlanması ve benzer acı olayların yaşanmaması için ilgili kurumlarca gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşımaktadır.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.