Malatya'da Silah İmalatı ve Ticareti Operasyonu: Üç Şüpheli Gözaltında

Malatya'da Silah İmalatı ve Ticareti Operasyonu: Üç Şüpheli Gözaltında
Silah imalatı ve ticaretine yönelik 3 şahsın ikametlerinde yapılan aramada; 1 adet tabanca, 1 adet tüfek, 13 adet tabanca fişeği, silah namlusu açmak için kullanılan matkap, motor ve silah parçaları ile 112 adet sentetik hap ele geçirildi.

Malatya KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, silah imalatı ve ticareti suçlarının önlenmesine yönelik önemli bir operasyon düzenledi. M.T, F.T. ve G.B. isimli üç şüpheli şahsın adreslerine baskın düzenlendi.

Silahlar ve Sentetik Haplar Ele Geçirildi

İlke Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Şahısların ikametlerinde gerçekleştirilen aramalarda 1 adet tabanca, 1 adet tüfek, 13 adet tabanca fişeği, silah namlusu açmak için kullanılan matkap, motor ve silah parçaları ile 112 adet sentetik hap ele geçirildi.

Adli Tahkikat Başlatıldı

Malatya KOM Şube Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyonun ardından, şüpheli şahıslar gözaltına alındı ve konuyla ilgili adli tahkikat başlatıldı. Şüphelilerin suçlarına ilişkin detaylı soruşturma devam ediyor.

Silah Kaçakçılığı ve Uyuşturucu Ticaretiyle Mücadele

Malatya'da gerçekleştirilen bu operasyon, silah kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti gibi suçların önlenmesi ve bu alanda etkili mücadelenin devam ettiğini gösteriyor. Emniyet birimlerinin, vatandaşların güvenliği ve kamu düzeninin korunması için yoğun çaba sarf ettiği belirtiliyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.