Malatya'da Silah Kaçakçılarına Darbe: 3 Zanlı Yakalandı

Malatya'da Silah Kaçakçılarına Darbe: 3 Zanlı Yakalandı
Malatya'da düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 1 adet tabanca, 1 adet tüfek,13 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Malatya'da, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, silah kaçakçılarına yönelik başarılı bir operasyon düzenledi. İki ayrı adrese gerçekleştirilen operasyonda, 1 adet tabanca, 1 adet tüfek, 13 adet tabanca fişeği ile birlikte silah namlusu açmak için kullanılan matkap, motor ve silah parçaları ile 112 adet sentetik hap ele geçirildi.

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Operasyon kapsamında M.T, F.T. ve G.B. isimli 3 zanlı gözaltına alındı. Emniyet güçleri, zanlıların polis merkezindeki işlemlerini titizlikle sürdürüyor. Bu başarılı operasyon, silah kaçakçılarına karşı verilen mücadelenin önemli bir adımı olarak değerlendiriliyor.

1-adet-tabanca-1-adet-tufek13-adet-tabanca-fisegi-ele-gecirildi.jpg

1 Adet Tabanca, 1 Adet Tüfek,13 Adet Tabanca Fişeği Ele Geçirildi

Malatya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, operasyonun detayları hakkında bilgi verirken, halkın güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması için benzeri operasyonların kararlılıkla devam edeceğini vurguladılar. Bu tür suç örgütlerine karşı alınan önlemler, toplumun huzur ve güvenliğinin korunması adına büyük önem taşıyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.