Polis, Elazığ'da Suç Çetelerine Göz Açtırmıyor: 6 Tutuklama Gerçekleşti

Polis, Elazığ'da Suç Çetelerine Göz Açtırmıyor: 6 Tutuklama Gerçekleşti
Elazığ'da Polis Operasyonu: Çeşitli Suçlardan 6 Şüpheli Tutuklandı!

Elazığ ilinde polis ekiplerinin titiz bir çalışma sonucu çeşitli suçlardan gözaltına aldığı 6 şüpheli, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar, genel güvenliğin sağlanması ve suç unsurlarının tespiti amacıyla aralıksız bir şekilde devam ediyor.

İhlas Haber Ajansının servis ettiği habere göre Operasyon kapsamında gerçekleştirilen üst ve araç aramalarında, 2 şüpheli şahsın üzerinde bir adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 6 adet fişek ve 60 gram esrar maddesi ele geçirildi. Aynı zamanda Sanayi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda meydana gelen kasten yaralama olayının şüphelisi olduğu düşünülen bir kişi, bir adet ruhsatsız tabanca ve kesici aletle birlikte yakalandı.

aw128463-04.jpg

Devam eden operasyonlarda İcadiye Mahallesi Tekel Sokak'ta meydana gelen 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Yağma, Kasten Yaralama ve Zorla Senet İmzalatma' suçlarının şüphelileri de gözaltına alındı. Bu operasyonda yapılan aramalarda birer adet ruhsatsız tabanca, kesici alet, demir beyzbol sopası, senet defteri, üzerinde imzalar bulunan dolu 5 adet senet ve 2 adet boş senet ele geçirildi.

Gözaltına alınan 6 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme karşısına çıkarılan şüpheliler, yapılan değerlendirmelerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elazığ polisi, genel asayişin sağlanması ve suç faillerinin adalet önüne çıkarılması konusundaki kararlılığını sürdürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.