X, Mesaj Düzenleme Özelliğini Kullanıcılarına Sunmaya Hazırlanıyor

X, Mesaj Düzenleme Özelliğini Kullanıcılarına Sunmaya Hazırlanıyor
 hozathaber.com Muhabiri
X'e çok istenen mesaj düzenleme özelliğinin geleceği açıklandı. Şirkette tasarımcı olarak görev yapan Andrea Conway, bir ekran görüntüsüyle özelliği duyurdu.

X, Elon Musk yönetimine geçtiğinden beri bir dizi önemli yeniliği kullanıcılarına sunmuştu. Bunlardan biri olan Premium üyelere sunulan gönderi düzenleme özelliği, bugün yapılan bir açıklamayla mesajlar kısmında da yer alacak.

X'te tasarımcı olarak görev yapan Andrea Conway, diğer platformlarda yaygın olarak gördüğümüz mesaj düzenleme özelliğinin X'e ekleneceğini duyurdu. Ancak, bu özelliğin herkese mi yoksa ücretli abonelere mi özel olacağı henüz belirsiz.

Conway, platform üzerinden yaptığı paylaşımda, mesajlara yoğunlaşmaya başladıklarını ve bazı temel özellikleri getireceklerini belirtti. Bu özelliklerden birinin de mesaj düzenleme olduğunu ifade etti ve özelliğin nasıl görüneceğine dair bir ekran görüntüsü paylaştı.

Ekran görüntüsüne göre, özelliğin mesajların üstüne basılı tutulduğunda kullanılabileceği görülüyor. "Düzenle" butonu, cevaplama kısmının altına eklenmiş. Conway, düzenlenen mesajlara "düzenlendi" etiketi geleceğini de belirtti.

5e08c603f3911a3615e17e82f0bfcb0520c31067.jpeg

Ancak, mesaj düzenleme özelliğiyle ilgili bilinenler bu kadar. Süre sınırlaması olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Gönderi düzenlemede bir saat sınırı bulunuyor ancak mesajlarda ne tür bir sınırlama olacağı belirsiz. Örneğin, Instagram'da 15 dakika sınırlama bulunuyor. X'te de benzer bir sınırlama olabilir.

Şu anda geliştirme aşamasında olduğu anlaşılan düzenleme butonunun ne zaman kullanıcılarla buluşacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok. Ücretli abonelere özel mi olacağı yoksa herkese mi sunulacağı da bilinmiyor. Bu bilgileri öğrenmek için kullanıcıların beklemesi gerekecek.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.