Munzur Vadisinde Sincabı Kendi Elleri İle Besledi

Munzur Vadisinde  Sincabı Kendi Elleri İle Besledi
Tunceli'de yaşayan bir vatandaş, Munzur Vadisi'nde karşılaştığı sincabı elleriyle besleyerek ve o anları kayıt altına alarak doğanın güzelliklerini paylaştı.

Doğa Sevgisiyle Dolu Anlar Munzur Vadisi'nde

Tunceli'nin doğal güzellikleriyle ünlü Munzur Vadisi'nde yaşanan duygusal anlar, Ferhat Güven isimli bir vatandaşın objektifine yansıdı. Güven, Halbori Gözeleri'nde gezerken karşılaştığı sincabı elleriyle besleyerek, onunla dostluk kurdu.

Sincapla Paylaşılan Ekmeğin İzleri Cep Telefonuna Yansıdı

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Doğa sever Güven, yanında bulunan ekmeği sincapla paylaşarak onunla bir bağ kurdu. Bu samimi anları cep telefonuyla kaydeden Güven, doğanın bir parçası olmanın mutluluğunu yaşadı.

"Doğanın Kucağında Kendimizi Buluyoruz"

Güven, yaşadığı deneyimi şu sözlerle paylaştı: "Kadim kentimiz Anadolu'nun Horasanı Tunceli'mizde piknik yaptığımız Halbori Gözlerinde soframızdan sincap da nasiplendi. Munzur Vadisi'nde gezerken boz ayı, dağ keçisi, yabani domuzlar, kurtlar, tilkiler, keklikler, su samurları, kırmızı benekli alabalıklar, sincaplar ile selamlaşıyoruz. Kentimizin her tarafında bir hikaye saklı bu hikayelere kulak veriyoruz. Bu hikayelerin ortak özelliği de cümle canlının ikrarlığı bu bilinçle doğamızı koruyoruz, doğamıza saygı duyuyoruz."

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.