Bingöl'de Hesarek Kayak Merkezi'nde Otopark Sorununa Çözüm Adımı

Bingöl'de Hesarek Kayak Merkezi'nde Otopark Sorununa Çözüm Adımı
Bingöl'ün Hesarek Kayak Merkezi'nde Otopark Çözümü: Vali Usta Devreye Girdi.

Bingöl'ün Hesarek Kayak Merkezi, yaklaşık üç hafta önce sezonunu açtı ve şimdiye kadar 25 bin ziyaretçiyi ağırladı. Ancak, artan ziyaretçi akışıyla birlikte otopark sorunu da gündeme geldi. Vatandaşların bu konudaki talepleri üzerine harekete geçen Vali Ahmet Hamdi Usta, kayak merkezindeki durumu yerinde inceledi ve çözüm için adımlar attı.

bingolde-hesarek-kayak-merkezinde-otopark-sorununa-cozum-adimi.jpg

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Vali Usta, geçen hafta sonu güzel havanın etkisiyle Hesarek Kayak Merkezi'nin yoğun bir ziyaretçi akınına uğradığını ve buna bağlı olarak park yeri ve trafik sorunlarının yaşandığını belirtti. Vali Usta, "Bugün bu soruna ilişkin Hesarek'teydim. Mevcut iki park yerine ilaveten daha büyük bir üçüncü otopark alanı düzenleyerek, parklara giriş ve çıkışları farklı yönlerden yapacağız. İnşallah, bu hafta sonu benzer yoğunlukta ve sıkıntılarda misafirlerimize yaşatmayacağız" dedi.

bingolde-hesarek-kayak-merkezinde-otopark-sorununa-cozum-adimii.jpg

Vali Usta, misafirlerden jandarma ekiplerinin yapacağı uyarı ve yönlendirmelere uymalarını, araçlarını düzenli bir şekilde park alanlarına bırakmalarını istedi. Bu adımların, Hesarek Kayak Merkezi'nde yaşanan trafiği ve park sorunlarını çözmeye yönelik önemli bir adım olduğu belirtildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.