Malatya'da Emniyet Müdürlüğü'nden Başarılı Operasyon

Malatya'da Emniyet Müdürlüğü'nden Başarılı Operasyon
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları asayiş operasyonlarıyla uyuşturucu ve silah kaçakçılarına karşı önemli başarılar elde etti. 10 şüpheli gözaltına alındı, uyuşturucu ve yasa dışı silahlar ele geçirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 12-21 Şubat tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirdikleri asayiş operasyonlarında uyuşturucu ve silah kaçakçılarına karşı başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Yapılan operasyonlarda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında 68 adet uyuşturucu hap, 32 adet sentetik hap, 129 gram esrar, 71.81 gram kannabinoid, 1.60 gram metamfetamin ele geçirildi. Bu operasyonlar sonucunda 10 şüpheli şahıs gözaltına alınarak yasal işlem başlatıldı.

malatyada-cesitli-suclardan-15-kisi-yakalandi-af52ed36.jpg

Yasa dışı silahlanma ile mücadele eden ekipler, gerçekleştirdikleri operasyonlarda 1 adet pompalı tüfek, 5 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait şarjörler ile çok sayıda fişek ele geçirdi.

malatyada-cesitli-suclardan-15-kisi-yakalandi-5fd32f70.jpg

Hırsızlık olaylarının aydınlatılması için yapılan çalışmalarda ise M.C.D, A.A, M.K, E.K. ve M.K.A. isimli şahıslar çaldıkları malzemelerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

malatyada-cesitli-suclardan-15-kisi-yakalandi-5e411d2a.jpg

Emniyet ekipleri, şüphelilerle ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.