Banka kartı olan Tunceliler dikkat! Fırsat duyuruldu... Şok Market'ten 70 TL'lik indirim kazanacaksınız!

Banka kartı olan Tunceliler dikkat! Fırsat duyuruldu... Şok Market'ten 70 TL'lik indirim kazanacaksınız!
Toplumun nerede ise her kesiminin maddi desteğe ihtiyaç duyduğu şu günlerde Tunceli’de ve diğer illerde hizmet veren Türkiye İş Bankası’ndan avantajlı bir market kampanyası müjdesi geldi. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde gelişen olumsuz ekonomik şartların etkileri sebebi ile toplumun her kesiminin maddi desteğe ihtiyaç duyması, bankaları da harekete geçirdi. Hali hazırda birçok kategori altında hem mevcut müşterileri hem de yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar geliştiren bankalar, ek olarak farklı sektörlerde hizmet veren firmalar ile de ortaklaşa kampanyalar düzenlemeye başladı.

Ağır ekonomik şartlar sebebi ile özellikle market harcamalarına istedikleri ölçüde bütçe ayıramadıklarından şikayet eden tüketiciler, kasım ayı banka kampanyalarını yakın takip altına aldı. Bu noktada devreye giren Türkiye İş Bankası, mevcut müşterilerine market harcamalarında TL desteği vereceğini belirterek o zincir marketi işaret etti.

BANKA- MARKET İŞ BİRLİĞİ RESMEN DUYURULDU

ban-4973-sokmarket-580x460.jpg

Senenin başından bu yana hem mevcut müşterileri hem de yeni müşterileri için çok çeşitli başlıklar altında avantajlı kampanyalar düzenleyerek milyonların dikkatini çekmeyi başaran Türkiye İş Bankası, son olarak market harcamalarına destek arayışı içerisinde olan tüketiciler için devreye girdi. Mevcut kart kullanıcıları için yeni bir kampanya geliştirdiğini belirten özel banka, ilgili kampanyasının detaylarını paylaştı.

Kasım ayı kampanyaları ile rakiplerinin arasında sıyrılmayı başaran Türkiye İş Bankası, son olarak Şok Market ile bir iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. İş birliği kapsamında Maximum Kart ile Şok Market mağazalarından alışveriş yapan tüm bireysel tüketicilere TL desteği vereceğini belirten banka, 700 TL’lik harcamalar için 70 TL’lik MaxiPuan tanımlayacağını bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN ŞOK MARKET KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

22 Kasım- 5 Aralık tarihleri arasında Şok Market mağazaları ile marketin CepteŞok mobil uygulaması veyahut da web sitesi üzerinden 700 TL ve üzeri harcama yapan tüm tüketicilere, 50 TL’lik MaxiPuan tanımlanacaktır. Ödemenin Mobil temassız veyahut da kare kod ile yapılması durumunda ise 20 TL’lik ek hediye verilecektir. Söz konusu kampanya için harcama öncesinde Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarında yer alan ‘kampanyalar’ kısmından katılım sağlanması gerekmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.