Bu listeye bakmadan araç almayın! 500 Bin TL’lik bütçenizle alabileceğiniz en iyi 2. el arabalar…

Bu listeye bakmadan araç almayın! 500 Bin TL’lik bütçenizle alabileceğiniz en iyi 2. el arabalar…
Araç almak kolay iş değildir. Çok araştırmak ve incelemek gerekiyor. Haberimizde araç almak isteyip de cebinde 500 bin lirası olan vatandaşlar için piyasadaki en iyi 2. El araçları derledik.

Türkiye’de araba almak kolay değil. Fiyatlar yüksek, kredi faizleri de öyle. Ama araba ihtiyacı olanlar için çareler tükenmiyor.

Piyasada 500 bin TL civarında alınabilecek pek çok ikinci el araba modeli var. Bu modeller hem kaliteli hem de ekonomik. İşte size 500 bin TL’lik bütçenizle alabileceğiniz en iyi ikinci el arabalar listesi…

TOYOTA KALİTESİ: COROLLA VE AVENSİS

Toyota, sorunsuz ve dayanıklı araçlarıyla bilinen bir marka. 500 bin TL bandında hem Corolla hem de Avensis modellerini bulabilirsiniz. Corolla, 1.4 veya 1.6 litrelik motor seçenekleriyle yakıt tasarrufu sağlıyor. 10. nesil Corolla, Toyota’nın en çok satan modeli. Avensis ise D segmentinde konforlu ve şık bir araç. Üretimi durdurulmuş olsa da 2013 model Avensis Elegant Extra, geri görüş kamerası ve arka cam perdeleri gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

HATCHBACK SEÇENEKLERİ: SEAT IBİZA, VOLKSWAGEN POLO, RENAULT CLİO VE NİSSAN MİCRA

2021-volkswagen-polo-3-1280x720.jpg

Hatchback araçlar, şehir içinde kullanım için ideal. 500 bin TL bandında Seat Ibiza, Volkswagen Polo, Renault Clio ve Nissan Micra modellerini tercih edebilirsiniz. Seat Ibiza, 2017 yılına kadar çıkabilen bir model. Düşük kilometreli ve bakımlı bir Ibiza, uzun süre kullanabileceğiniz bir araç.

Volkswagen Polo ise Seat Ibiza’dan daha popüler bir model. Ancak model yaşını düşürmeniz gerekebilir. Polo, ikinci el piyasasında rağbet gören ve kolay satılan bir araç. Renault Clio, hem popüler hem de bütçe dostu bir araç. Yedek parça ve bakım sorunu yaşatmayan Clio, kısa vadede satmak isterseniz de bekleme yapmayacaktır.

Nissan Micra ise 1.2 litrelik motoruyla yakıt tüketimi çok düşük bir araç. Şehir içinde kullanmak için ideal. Küçük boyutuyla park sorunu da yaratmıyor.

FORD’UN GÜCÜ: FOCUS

Ford, kaliteli ve güçlü araçlarıyla tanınan bir marka. 500 bin TL bandında Ford Focus modelini bulabilirsiniz. Focus, piyasada bol bulunan ve alanı memnun eden bir araç. Bakımlı bir Focus, uzun yıllar size eşlik edebilir.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.