Honda'dan heyecanlandıran hareket! Civic için faizler 0'a indi... Destek tutarı 280 bin TL'yi buldu!

Honda'dan heyecanlandıran hareket! Civic için faizler 0'a indi... Destek tutarı 280 bin TL'yi buldu!
 hozathaber.com Muhabiri
Japonya’nın otomobil devi Honda, kasım ayının sonunda bombayı patlattı. Otomobil üretici firma, Civic için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. İşte o kampanyaya dair detaylar…

Sene sonuna doğru yaklaşıldıkça otomobil fiyatlarında hareketlilik gözlenmeye başlandı. Aylardır üst seviyelerden satışa sunulan araçlar, bu kez indirim ve kredi fırsatları ile duyuruldu. Birikimleri karşılığında sıfır araç sahibi olmanın yollarını arayanlar, güncel kampanyaları yakın takip altına aldı.

Araç fiyatlarında gözlenen olumlu değişim tüketicileri heyecanlandırırken son olarak Honda’dan da müjdeli haber geldi. 1948 yılından bu yana zirvede yer alan isimlerden olan firma, yeni bir kampanya düzenlediğini bildirdi.

Honda tarafından duyurulmuş olan yeni kampanya kapsamında tüketicilere faizsiz kredi fırsatının sunulacağı öğrenildi. Yanı sıra araçlar adına indirimli fiyat listeleri de paylaşıldı.

HONDA’DAN KAÇIRILMAYACAK CIVIC KAMPANYASI

2020-honda-civic-type-r.jpg

Ülkemizde ve birçok dünya ülkesinde satışları ile büyük başarıla imza atan Honda, son duyurusu ile dikkat çekti. Artan araç fiyatlarından ötürü satın alma noktasında desteğe ihtiyaç duyanlara, kredi desteğinin verileceği bildirildi.

Araçlarının tasarımları ve performans özellikleri ile olay yaratan Honda, Civic için düzenlediği kredi kampanyasını paylaştı. Söz konusu kampanyası kapsamında sıfır otomobil alıcılarına 280 bin TL’ye kadar kredi desteğinin verileceği bildirildi. Kampanya kapsamında faiz uygulanmayacağı, vadenin ise 12 aya kadar kullanılabileceği bilgisi kaydedildi.

280 bin TL’lik faizsiz kredi fırsatının yanı sıra heyecanlandıran bir indirim kararına da imza atan Honda, arzu edenlerin kredi yerine 180 bin TL’lik indirim fırsatından yararlanabileceklerini bildirdi. Firma, her iki kampanyasının da yalnızca Civic Sedan Executive+ modeli için geçerli olduğunu ifade etti.

HONDA KASIM 2023 CIVIC SATIŞ FİYATLARI

Japon Honda’nın indirim ve kredi kampanyaları ile duyurmuş olduğu 2023 Civic’in güncel satış fiyatları şu şekilde:

  • 1.5L VTEC Turbo ECO- Otomatik- Elegance: 1.573.000 TL (indirimli 1.425.000 TL)
  • 1.5L VTEC Turbo ECO- Otomatik- Executive+: 1.704.000 TL (indirimli 1.519.000 TL)
  • 1.5L VTEC Turbo Benzin- Otomatik- Elegance: 1.573.000 TL (indirimli 1.425.000 TL)
  • 1.5L VTEC Turbo Benzin- Otomatik- Executive+: 1.704.000 TL (indirimli 1.519.000 TL)

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.