İş Bankası’ndan araç sahiplerine şip şak 100 TL! Hemen cep telefonunuzdan bu işlemi yapın

İş Bankası’ndan araç sahiplerine şip şak 100 TL! Hemen cep telefonunuzdan bu işlemi yapın
İş Bankası, araç sahiplerinin akaryakıt harcamalarını azaltmak için yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile 100 lira kazanmak çok kolay. İşte kampanyanın detayları.

Akaryakıt fiyatları, dünya genelinde Brent petrol fiyatları ve dolar kurundaki hareketlilikten etkileniyor. Son dönemde, petrol fiyatlarındaki artış, akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş, enflasyonu da tetikliyor. Çünkü, yakıt giderleri, bakım ve nakliye maliyetlerini artırıyor. Bu durum da, ürün ve hizmetlerin fiyatlarında yükselme meydana getiriyor.

Bu kapsamda bankalar vatandaşın bu artışlardan en az etkilenmesi için sürekli kampanyalar yapmaktadırlar. Son olarak iş bankası da böyle bir kampanyaya imza attı. Üstelik telefonunuzdan hızlı bir şekilde başvurma imkanınız olan kampanyanı koşulları ve tüm detayları haberimizde.

İŞCEP ARACIM: ARAÇLARINIZI TEK BİR YERDEN YÖNETİN

20230629-2-kamu-bankasindan-jet-onay-geldi-45000-tl-nakit-kredi-icin-hemen-islem-yaparak-basvuru-yap-d386fe0d7ab7c375dfc1.jpg

Kampanya kapsamında, İşCep Aracım uygulamasına araç plakası ekleyen müşteriler, akaryakıt alışverişlerinde 100 TL’ye kadar indirim kazanabilecek.

İşCep Aracım, İş Bankası’nın araç sahiplerine sunduğu bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde, araç sigortası, araç muayene, servis bakımı, lastik değişimi gibi işlemleri kolayca yapabilir, araç takviminizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca, aracınızın piyasa değerini ve fiyat değişimini de görebilirsiniz. İş Bankası müşterisi olmayanlar da İşCep’ten Müşteri Olmak İstiyorum uygulaması ile hızlıca müşteri olabilir ve İşCep Aracım uygulamasını kullanmaya başlayabilir.

KAMPANYA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

İş Bankası’nın bu kampanyasına katılmak çok kolay. Tek yapmanız gereken 16 Kasım - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında İşCep Aracım uygulamasını indirmek ve yeni bir plaka eklemek. Sonrasında yıl sonuna kadar 1.250 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alımınızda 100 TL indirim kazanacaksınız. Kredi kartınıza indirimin iadesi yapılacaktır. Promosyondan yararlanmak için Privia, Maximiles ve İş Bankası Maximum markalı bireysel kredi kartlarını kullanmanız gerekmektedir. Tek bir müşteri sadece 100 TL indirim alabilir.

İş Bankası, bu özel kampanya ile araç sahiplerinin araçlarını daha rahat yönetmelerine ve yakıt giderlerini azaltmalarına yardımcı oluyor. Aracınızı İşCep Aracım uygulamasına eklemek için bu fırsatı kaçırmayın.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.