Tunceli’de çalışanlar dikkat! O banka duyurdu… Günlük 26 TL’ye 10 bin TL’lik destek verilecek! Talimat vermek yeterli

Tunceli’de çalışanlar dikkat! O banka duyurdu… Günlük 26 TL’ye 10 bin TL’lik destek verilecek! Talimat vermek yeterli
Özel sektörde veyahut da kamuda çalışan herkesi ilgilendiren yeni bir duyuru yayınlandı. Denizbank tarafından yayınlanan duyuruda, çalışanlar için özel olarak bir kedi kampanyasının düzenlendiği bilgisi yer aldı.

Uzunca bir süredir gerek yüksek enflasyon gerek ise de piyasaları doğrudan etkileyen diğer faktörlerden ötürü kazançları ile ay sonlarını getiremeyen çalışanlar için Denizbank’tan resmi bir açıklama geldi. Düzenlemiş olduğu yüksek limitli kredi kampanyası için başvuru ekranlarının erişime açıldığını belirten özel banka, evraksız başvurma imkanının tanınacağını bildirdi.

Aralık ayında da ilgili kampanyasına başvuru yapılabileceğini belirten Denizbank, finansman ürününün yüksek limiti ile şok etkisi yarattı. Banka, finansman hizmetine hem yüz yüze hem de internet ortamında başvuru yapılabileceğini belirterek ayrıntıları aktardı.

DENİZBANK’TAN ÇALIŞANLARA ÖZEL KREDİ KAMPANYASI

df9865df4h65df4h.jpg

Tunceli ilinde ve diğer illerde bulunan özel sektör ve kamu sektörü çalışanları için yeni bir kredi ürünü düzenlediğini duyuran Denizbank, zorlu ekonomik şartların etkili olduğu şu günlerde milyonların yüzlerini güldürdü.

Her ay olduğu gibi bu ay da birçok kampanyası aracılığı ile tüketicilerin bütçelerine destek veren Denizbank, çalışan kredisinin de detaylarını aktardı. Söz konusu kredi ürünü dahilinde çalışanlara 250 bin TL’ye kadar şartsız, kefilsiz finansman hizmeti vereceğini belirten özel banka, ürünün örnek maliyet tablosunu da şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 4,71
  • Aylık taksit tutarı: 805,87 TL

DENİZBANK ÇALIŞAN KREDİSİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Denizbank’ın özel sektör çalışanları ile kamu sektörü çalışanları için özel olarak düzenlemiş olduğu 250 bin TL üst limit kredi kampanyası, milyonların dikkatini çekmeyi başardı. Bütçelerini toparlayabilmek adına uzun süredir bir arayış içerisinde olan çalışanlar, ilgili kampanyanın başvuru detaylarını araştırmaya başladı.

Denizbank’ın resmi internet sitesinden alınan bilgilere göre maaş hesabını banka bünyesine taşıyan tüm müşteriler, MobilDeniz uygulaması veyahut da Denizbank İnternet Bankacılığı ekranı üzerinden kredi başvurusu yapabilmektelerdir. Ayrıca yalnızca kimlik kartı ile birlikte Denizbank şubelerine gidilerek de kredi başvurusu tamamlanabilmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.