Tunceli'de emeklilere maaş harici para dağıtılıyor! Şimdi başvuran 7500 TL'lik ödeme alacak! Tek şart...

Tunceli'de emeklilere maaş harici para dağıtılıyor! Şimdi başvuran 7500 TL'lik ödeme alacak! Tek şart...
Tuncelili emeklileri yakından ilgilendiren müjdeli bir haber paylaşıldı. Fibabanka belirli şartları sağlayan SGK hak sahiplerine maaş harici ödeme yapacağını bildirdi.

Son dönemlerde gerek mevduat getirileri gerek ise de kredi ve kredi kartı kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Fibabanka, son olarak emeklileri yakından ilgilendiren yeni bir kampanyaya imza atmış olduğunu duyurdu.

Web sitesi üzerinden yayınlamış olduğu yeni kampanyası kapsamında emeklilere SGK maaş tutarları doğrultusunda promosyon ödemesi yapacağını belirten Fibabanka, ilgili kampanyasının detaylarını paylaştı.

FİBABANKA EMEKLİLER İÇİN DUYURDU

642baef53d1b45f21ebd3d92.webp

Kasım ayı kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Fibabanka, son olarak Tunceli ilinde ve diğer illerde yaşayan ve SGK’dan maaş alan emeklilere seslendi. Maaş hesaplarını ay sonuna kadar taşıyan tüm emeklilere maaş harici, geri ödemesiz TL desteği vereceğini belirten özel banka, promosyon tutarlarını ise şu şekilde belirledi:

- Maaşı 3.499 TL’ye kadar olan emeklilere: 4 bin 500 TL

- Maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olan emeklilere: 5 bin 250 TL

- Maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında olan emeklilere: 6 bin 750 TL

- Maaşı 10.000 TL ve üzeri olan emeklilere: 7 bin 500 TL

FİBABANKA’NIN EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Fibabanka’nın yalnızca Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan maaş ödemesi alan emeklileri kapsayan promosyon kampanyası, Tunceli ilinde ve diğer illerde bulunan vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başardı. Söz konusu ek ödeme hizmetinden nasıl yararlanılabileceği merak konusu oldu. Özel banka, başvuruda bulunmak isteyenler için tüm detayları aktardı.

Özel bankacılık sektörünün yükselen isimleri arasında yer alan Fibabanka’dan 7 bin 500 TL’ye varan promosyon ödemesi almak isteyen emeklilerin öncelikle maaş hesaplarının taşınmasına yönelik talimat vermeleri gerekmektedir. Bankadan alınan bilgiye göre maaş taşıma talimatları mobil uygulama, internet bankacılığı ekranı ve şubeler aracılığı ile verilebilmektedir. Tüm işlemleri tamamlayarak maaş hesabını 3 yıllığına Fibabanka bünyesine taşıyan emekliler, promosyon ödemesi için ek bir başvuru yapmayacaklardır. Banka, talimatın işleme alınmasının ardından SGK maaşına karşılık gelen promosyon tutarını hak sahibinin hesabına otomatik olarak yatıracaktır.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.