Dışişleri Bakanı Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nde Bulundu

Dışişleri Bakanı Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nde Bulundu
Türkiye Gazze'de kalıcı barışın sağlanması için çabalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı 15'inci Zirvesi'ne katıldı. Zirve marjında ikili temaslar gerçekleştirdi.

Türkiye'nin Dışişleri Bakanı Fidan, önemli bir zirve için Gambiya'nın başkenti Banjul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı 15'inci Zirvesi'ne katıldı.

İkili Görüşmelerin Ardı Arkası Kesilmedi

Bakan Fidan'ın ziyareti sırasında, farklı ülkelerin yetkilileriyle ikili görüşmeler gerçekleştirildi. Bu kapsamda, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile de önemli bir görüşme gerçekleşti.

Azerbaycan ile Türkiye Arasındaki İlişkiler Güçleniyor

Bakan Fidan, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile gerçekleştirdiği görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmek için atılacak adımları ele aldı. Türkiye'nin ve Azerbaycan'ın bölgesel ve uluslararası konulardaki işbirliğini artırma konusundaki kararlılıkları vurgulandı.

Sosyal Medya Hesabından Paylaşıldı

Bakanlığın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Bakan Fidan'ın, İslam İşbirliği Teşkilatı 15. İslam Zirvesi marjında Gambiya'nın başkenti Banjul'da, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldiği duyuruldu. Bu buluşmanın, iki ülke arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi yolunda atılan önemli bir adım olduğu belirtildi.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.