Elazığ’da Polis, Otobüs Operasyonunda 1 Kilo 292 Gram Skunk Maddesi Ele Geçirdi

Elazığ’da Polis, Otobüs Operasyonunda 1 Kilo 292 Gram Skunk Maddesi Ele Geçirdi
Elazığ'da Polisin Başarılı Operasyonu: Otobüs Bagajında 1 Kilo 292 Gram Skunk Ele Geçirildi, Şüpheli Tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, yolcu otobüsünün bagaj kısmında yapılan aramada 1 kilo 292 gram skunk maddesi ele geçirilirken, olayla bağlantılı bir şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda önemli bir başarı elde edildi.

İhlas Haber Ajansının servis ettiği habere göre Dün gerçekleştirilen çalışmalarda Elazığ'a gelen bir yolcu otobüsünde yapılan bagaj aramasında, bir şüpheli şahsın valizinde 2 parça halinde toplam 1 kilo 292 gram skunk maddesi tespit edildi. Şüpheli şahıs, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçlamasıyla gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde tamamlanan işlemlerin ardından şüpheli adliyeye sevk edildi. Yapılan mahkeme kararıyla tutuklanan şahıs, cezaevine gönderildi.

Elazığ'da yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları, polis ekiplerinin kararlılığı ve başarılı operasyonlarıyla devam ediyor. Halkın güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla yapılan bu tür operasyonlarla, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede önemli adımlar atılıyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.