Emniyetten Yapılan Açıklamada: Metamfetamin Operasyonu

Emniyetten Yapılan Açıklamada: Metamfetamin Operasyonu
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamına üzerinde uyuşturucu madde bulunduran üç kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Emniyet birimlerinden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar ve saha çalışmaları sonucunda, 112 ve UYUMU uygulamalarından yapılan ihbarlarla birlikte NARVAS projesi kapsamında yapılan analizler neticesinde, H.D, İ.H.K. ve S.O. isimli şahısların üzerinde metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Operasyon Detayları

Operasyon kapsamında toplamda 19.34 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken, söz konusu şahıslar operasyonun ardından gözaltına alındı. Emniyet birimleri tarafından başlatılan adli süreç devam ediyor.

Narkotik Suçlarla Mücadelede Etkin İşbirliği

Bu operasyon, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün titiz çalışmaları ve vatandaşların duyarlı ihbarlarıyla gerçekleştirilmiştir. Emniyet birimlerinin sahadaki etkin çalışmaları, uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılığını göstermektedir.

Bu tür operasyonlarla uyuşturucu ticaretinin ve kullanımının engellenmesi, toplumun sağlığının ve güvenliğinin korunmasına yönelik önemli bir adımdır.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.