Erdoğan-Biden Görüşmesi İleri Bir Tarihe Ertelendi

Erdoğan-Biden Görüşmesi İleri Bir Tarihe Ertelendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden arasında 9 Mayıs'ta yapılacak olan görüşme Erdoğan'ın talebi üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden arasında planlanan 9 Mayıs'taki görüşme, Erdoğan'ın talebi üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Erdoğan'ın Beyaz Saray Ziyareti Erteleme Kararı Aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beyaz Saray ziyaretinin ertelenmesi, üst düzey bir yetkilinin Bloomberg'e verdiği bilgiye dayanıyor. Erteleme kararının, Erdoğan'ın programında meydana gelen değişiklikler nedeniyle alındığı belirtildi.

Yeni Ziyaret Tarihi Belirlenecek

Yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beyaz Saray ziyaretinin ertelenmesinin ardından yeni bir ziyaret tarihinin muhataplarla görüşülerek belirleneceği ifade edildi. Bu gelişme, Türkiye ve ABD arasındaki ilişkilerin seyrinde önemli bir değişiklik olarak değerlendiriliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başkan Biden arasındaki görüşmenin ertelenmesi, iki ülke arasındaki diyalog ve iş birliği alanlarında daha geniş kapsamlı bir hazırlık ve planlama sürecine işaret ediyor. Yeni ziyaret tarihi ve görüşmenin detaylarına ilişkin gelişmeler yakından takip edilecek.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.