Google Telefon Uygulaması: Tasarım Değişikliği ve Yenilikler!

Google Telefon Uygulaması: Tasarım Değişikliği ve Yenilikler!
 hozathaber.com Muhabiri
Google, genel olarak geliştiriciler tarafından benimsenen uygulama tasarımını geride bırakıyor gibi görünüyor.

Google, genel olarak geliştiriciler tarafından benimsenen uygulama tasarımını geride bırakıyor gibi görünüyor. Muhtemelen bu haberle birlikte Google’ın bir Telefon uygulamasının olduğunu öğrendiniz.

Google'ın Telefon uygulaması, standart telefon rehberi veya arama uygulamalarından farklı özellikler sunarak kullanıcıların dikkatini çekiyor. Spam aramalarını önceden bildirme, arama nedenlerini gösterme, sesli mesajları görüntüleme ve dinleme gibi birçok işlev bu uygulamada bulunuyor.

Tasarım Değişikliği: Yeni Görünüm!

Uygulamanın beta sürümünde, uygulama tasarımının biraz değiştiği fark edildi. Geliştiriciler, açılıp kapanan yan panele yerleştirdikleri kategorileri uygulamanın alt kısmına aktarırken, Google ise tam tersi bir yöne doğru ilerliyor gibi görünüyor.

Google Telefon uygulamasında, alt bölümün kaldırıldığı ve yerine sol üstte "hamburger" menüsünün geldiği bildiriliyor. Bu değişiklikle birlikte, kullanıcılar menüler arasında gezinmek için yan panele dokunmak yerine üstteki menüyü kullanacaklar.

Yenilikler ve Beklenen Değişiklikler:

Bu değişiklikle birlikte, Favoriler gibi bölümlerin de yeni menüde sunulması bekleniyor. Güncel olarak sadece Kişiler ve Voicemail seçeneklerini gösteren alt bölüm, diğer menülerin de eklenmesiyle daha işlevsel hale gelecek.

Ayrıca, Google Telefon uygulamasında Android kullanıcılarını uydu bağlantısıyla acil servislere yönlendirecek olan SOS özelliğine yönelik bir izin kodunun keşfedildiği bildiriliyor. Bu özellik, acil durumlarda kullanıcıların hızlı ve etkili bir şekilde yardım almasına yardımcı olacak.

Tercih: Hangi Tasarım Sizce Daha İyi?

Google Telefon uygulaması, sunduğu özellikler ve sürekli güncellenmesiyle dikkat çekiyor. Ancak, hangi tasarımın daha iyi olduğu konusunda tercih kullanıcıların kişisel zevklerine bağlıdır. Bazı kullanıcılar alt bölümü tercih ederken, diğerleri sol üstteki menüyü daha kullanışlı bulabilir. Siz hangi tasarımı tercih ediyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.