Hasta kedi veterinerin kapısına gitti

Hasta kedi veterinerin kapısına gitti
Zonguldak'ta hasta bir sokak kedisi, veteriner hekimin dikkatini çekmek için başını yan tarafa eğerek yaklaştı. Hekim, kedide bir sorun olduğunu fark ederek kediyi tedavi altına aldı.

Zonguldak'ta bir veteriner kliniğine gelen sahipsiz hasta kedi, kliniğin görevlileri tarafından tedavi altına alındı. Veteriner Suat Olucak ve hayvansever Seda Mercan, kliniğin önünde sohbet ederken kedinin geldiğini fark etti.

Kedinin aç olabileceğini düşünen Olucak, kediyi içeri alarak besledi ancak kedinin durumunda bir sorun olduğunu fark etti. Muayene sonucunda, kedinin sağ kulağında kanamalı bir tümör olduğu ortaya çıktı.

Veteriner Suat Olucak, polibin cerrahi olarak uzaklaştırılması gerektiğini belirtti ve şunları söyledi: "Önceliğimiz, tedaviye bu şekilde başlamak. Tedavi olumlu sonuç verirse, kedimiz başka bir operasyona ihtiyaç duymadan sağlıklı bir şekilde yaşamına devam edebilir. Tedavisi kliniğimizde sürdürülecek. Kendisi burada misafirimiz olmayı seçti. Biz de ona misafirperverliğimizi göstermek istedik. Kendi ayaklarıyla kliniğimize geldi. Şu anda genel durumu iyi. Yakın zamanda sağlığına kavuşacak."

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.