MHP Lideri Bahçeli: "Sinan Ateş Davası Hukuki Süreçle Çözülmelidir"

MHP Lideri Bahçeli: "Sinan Ateş Davası Hukuki Süreçle Çözülmelidir"
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Sinan Ateş davasında hazırlanan iddianamenin kabul edilmesi ve yargılamanın başlatılması çağrısı yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, Sinan Ateş davasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Bahçeli, davanın hukuki bir zeminde çözülmesi gerektiğini vurguladı.

MHP lideri, "MHP olarak beklentimiz şudur, iddianame mahkeme tarafından kabul edilip yargılama süreci derhal başlatılmalıdır. Kimin elinde hangi belge ve bilgi varsa mahkemeye sunmalıdır. Hatta şahit olarak dinlenmek istenenlere mahkeme kapısı açılmalıdır" ifadelerini kullandı.

"Televizyon Ekranlarında Mahkeme Yapılamaz"

Bahçeli, hukuki sürecin önemine dikkat çekerek, "Televizyon ekranlarında mahkeme yargılanamaz. Neyi biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirmelidirler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek yoksa Pensilvanya'ya mı dayanacak, hodri meydan. Hep birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu.

Bahçeli: "Hukuk Önünde Herkes Eşittir"

MHP lideri, adaletin sağlanması için hukukun üstünlüğünün önemine vurgu yaparak, "Hukuk önünde herkes eşittir. Kim suç işlediyse gereken cezayı almalıdır. Bu dava Türk yargısının ne kadar güçlü olduğunu gösterecektir" dedi.

Bahçeli'nin açıklamaları, Sinan Ateş davasının kamuoyunda yarattığı merakı artırırken, davanın adil bir şekilde sonuçlanması için bekleyiş devam ediyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.