Sahil Güvenlik Ekipleri, İzmir, Aydın ve Balıkesir Açıklarında Düzensiz Göçmenleri Kurtardı ve Yakaladı

Sahil Güvenlik Ekipleri, İzmir, Aydın ve Balıkesir Açıklarında Düzensiz Göçmenleri Kurtardı ve Yakaladı
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Yunanistan unsurlarınca geri itilen 20'si çocuk 66 düzensiz göçmeni kurtardı, 63 düzensiz göçmeni yakaladı.

Aydın, İzmir ve Balıkesir açıklarında bulunan lastik botlarda düzensiz göçmenler olduğu bilgisinin alınması üzerine, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri derhal bölgeye sevk edildi. Ekipler, Yunanistan tarafından geri itilen lastik botlarda mahsur kalan 20 çocuk dahil olmak üzere toplam 66 düzensiz göçmeni kurtarmayı başardı.

Toplam 63 Düzensiz Göçmen Yakalandı

İzmir, Aydın ve Balıkesir açıklarında yapılan operasyonlarda, lastik botlar içerisinde toplamda 37 çocuk dahil olmak üzere 63 düzensiz göçmen yakalandı. Sahil Güvenlik ekipleri, göçmenleri alıkonulmaktan kurtararak güvenli bir şekilde karaya çıkardı.

İşlemler İl Göç İdaresi Müdürlüklerine Gönderildi

Düzensiz göçmenler, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yapılan işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüklerine gönderildi. Burada gerekli işlemler yapılacak ve göçmenlerin durumlarıyla ilgili değerlendirmeler gerçekleştirilecek.

Sahil Güvenlik ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi, bölgede bulunan düzensiz göçmenlerin hayatlarını kurtardı ve güvenli bir şekilde karaya çıkmalarını sağladı.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.