The Witcher'ın Efsanesi Son Buluyor: Beşinci Sezonla Veda Ediyor!

The Witcher'ın Efsanesi Son Buluyor: Beşinci Sezonla Veda Ediyor!
 hozathaber.com Muhabiri
Netflix'in efsaneleşen dizilerinden The Witcher'ın final yapacağı açıklandı. Sevilen dizi, beşinci sezonu ile seyircilere veda edecek. Ancak beşinci sezon için bir yayım tarihi yok.

Netflix'in 2019'da büyük ses getiren dizisi The Witcher, hem kitapları hem de filmleriyle geniş kitlelerce sevilen bir yapıma dönüşmüştü. Ancak son gelen haberler, The Witcher hayranlarını üzecek gibi görünüyor.

Son açıklamalara göre The Witcher, beşinci sezonla veda edecek. Şirket, dördüncü sezonun üzerindeki çalışmalarını tamamladıktan hemen sonra beşinci sezon için hazırlıklara başlayacak. Böylece The Witcher efsanesi, beşinci sezonla noktalanacak.

Hikayenin Sonunu Getirecek Sezonlar

Edinilen bilgilere göre, The Witcher serisinin son iki sezonu, hikayenin son üç kitabına odaklanacak. Bu sezonlarda, ayrıca The Witcher oyunundan da esinlenmeler görülecek. Ancak beşinci sezonun yayım tarihi henüz belirlenmedi.

Dördüncü sezon ise önemli bir değişikliğe sahne olacak. Dizinin başrolünde artık Liam Hemsworth yer alacak. Ayrıca Laurence Fishburne, Sharlto Copley ve James Purefoy gibi isimler de dördüncü sezonda diziye katılacak yeni oyuncular arasında yer alacaklar.

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.