Türkiye Dışişleri Bakanlığı: İsrail'in Hadsiz Provokasyonuna Sert Tepki

Türkiye Dışişleri Bakanlığı: İsrail'in Hadsiz Provokasyonuna Sert Tepki
Dışişleri Bakanlığı, siyonist rejim sözde Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan hadsiz paylaşımlarına tepki gösterdi.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, siyonist rejim sözde Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan utanmaz paylaşımına çok sert tepki gösterdi.

Ciddiyetsiz ve Seviyesiz Bir Açıklama

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İsrail Dışişleri Bakanının, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan paylaşımı ciddiyetsiz ve seviyesiz bir açıklamadır. Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şekilde hedef alınması, İsrail Hükümetinin içinde bulunduğu ruh halinin göstergesidir. İsrail Hükümetinin tüm üyeleri adalet önünde mutlaka hesap vereceklerdir. Türkiye, İsrail’in Filistin halkına uyguladığı zulmü korkusuzca ve yüksek sesle dile getirmeye devam edecektir." denildi.

Provokatif ve İftira Dolu Sözler

Siyonist rejim sözde Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği alçakça paylaşım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak ahlaksız bir provokasyon içeriyor. Katz'ın iftira dolu sözleri, Türkiye'nin tarihsel ve kültürel mirasına yapılmış saygısız bir saldırıdır.

Türkiye'nin Kararlı Duruşu

Türkiye, İsrail'in Filistin'e yönelik işlediği suçları dünya gündemine taşımaya devam edecektir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ortaya koyduğu dik ve adil duruş, Türkiye'nin bölgedeki barış ve istikrar için gösterdiği kararlılığın bir yansımasıdır. İsrail'in provokatif saldırılarına karşı Türkiye'nin sesi daha da yükselecektir.

Kudüs, Tüm İslam Dünyasının Kalbidir

Kudüs, tüm İslam dünyasının kutsal kenti olarak kalacaktır. Hiçbir provokasyon, hiçbir iftira bu gerçeği değiştiremeyecektir. Türkiye, İsrail'in Filistin'deki zulmüne karşı mücadelesini sürdürecektir.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in haksız ve ahlaksız saldırılarına karşı dik duruşunu sürdürmekte kararlıdır.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.