Yunuseli Mahallesi'nde Korkunç Köpek Saldırısı: 2 Çocuk Yaralandı

Yunuseli Mahallesi'nde Korkunç Köpek Saldırısı: 2 Çocuk Yaralandı
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuklardan 2'si yaralandı.

Korku Dolu Anlar: 3 Çocuğa Köpek Saldırısı

Yunuseli Mahallesi'nde oynayan 3 çocuğa, sahipsiz olduğu belirtilen 3 köpek aniden saldırdı. Bu saldırı sonucunda çocuklardan biri olay yerinden kaçarken, bir diğeri düşerek yaralandı. Yanında bulunan arkadaşı, köpeklerin saldırısını püskürtmek için çocuğu kurtarmak için mücadele etti.

Olaya Anında Müdahale

Çevredeki vatandaşların çocukların yardımına koşmasıyla köpeklerin saldırısı engellendi. Bir vatandaş, çocukların çığlıklarını duyarak köpekleri kovalayarak uzaklaştırmaya çalıştı.

Polis ve Acil Servis Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, köpekleri yakalayarak çevredeki boş bir inşaata bağladı.

Yaralanan Çocuklar Hastaneye Kaldırıldı

Olayda yaralanan 2 çocuk, sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocukların durumları hakkında bilgi verilmedi.

Köpekler Belediye Ekiplerine Teslim Edildi

Polis ekipleri, yakaladıkları köpekleri belediye ekiplerine teslim etti. Köpekler, belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teslim edilerek gerekli işlemlerin yapılması için yetkililere teslim edildi. Bu olayın ardından mahalle sakinleri ve yetkililer, sahipsiz hayvanların kontrol altına alınması için tedbirler alınması gerektiğini vurguladı.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.