Bu Yapay Zeka Çok Şakacı! Elon Musk Tanıttı

Bu Yapay Zeka Çok Şakacı! Elon Musk Tanıttı
xAI, Yapay Zeka Grok İle Espri Dolu Sosyal Medya Deneyimi Sunuyor

xAI sosyal medya platformu X'te, mizahıyla dikkat çeken yapay zeka Grok tanıtıldı. Grok, sorulan sorulara "nükteli ve asi" yanıtlar vererek kullanıcılarına eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor. Tanıtım paylaşımında, "Mizahtan nefret ediyorsanız lütfen kullanmayınız!" uyarısı dikkat çekiyor.

Grok'un benzersiz özelliklerinden biri olarak, X platformu aracılığıyla dünyaya ilişkin gerçek zamanlı bilgiye sahip olması vurgulanıyor. Ayrıca, diğer yapay zeka sistemlerinin reddettiği soruları yanıtlama iddiası, Grok'un esprili ve geniş bir bilgi yelpazesiyle donatıldığını gösteriyor.

Henüz beta aşamasında olan Grok'un hızla gelişeceği belirtiliyor. Elon Musk'ın yeni yapay zeka şirketi xAI'nın bu projede öncülük ettiği bilgisi de paylaşımın ayrıntıları arasında yer alıyor.

  • xAI, Evrenin Gerçek Doğasını Anlamaya Odaklanıyor

xAI, Elon Musk tarafından temmuz ayında kurulan bir yapay zeka şirketi olarak öne çıkıyor. Şirketin amacı, evrenin gerçek doğasını anlamak olarak açıklanmıştı. xAI ekibi, Musk liderliğinde Tesla ve SpaceX gibi büyük şirketlerde deneyime sahip uzmanlardan oluşuyor ve yapay zeka alanında önemli katkılarda bulunmuş isimleri bünyesinde barındırıyor.

xAI'nın Grok'u, kullanıcılarına eğlenceli ve bilgi dolu bir yapay zeka deneyimi sunarak, yapay zekanın sınırlarını bir kez daha genişletmeyi amaçlıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.