CES 2024'te Togg'un Yeni Elektrikli Modeli T10F, Göz Kamaştırıcı Bir Lansmanla Tanıtıldı

CES 2024'te Togg'un Yeni Elektrikli Modeli T10F, Göz Kamaştırıcı Bir Lansmanla Tanıtıldı
 hozathaber.com Muhabiri
CES 2024'te Togg'un Elektrikli Harikası: Yeni Model T10F, Akıllı Teknolojileriyle Göz Kamaştırdı.

Las Vegas'ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) Türkiye'nin otomobil markası Togg, merakla beklenen yeni modeli T10F fastback'i dünya sahnesine çıkardı. Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası, 2019'da ön gösterimini yaptığı elektrikli ikinci akıllı cihazının güncellenmiş versiyonunu, T10F adıyla CES 2024'te tanıttı.

t10f-goz-kamastirici-bir-lansmanla-tanitildiiii.jpg

TOGG'UN YENİ MODELİ DÜNYA SAHNESİNE ÇIKTI!

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, CES'teki Togg standında dünya kamuoyu ve uluslararası medya mensuplarının katıldığı açılış sunumunda yaptığı konuşmada, şunları ifade etti: "C segmentindeki ilk akıllı cihazımız T10X’in ardından, sedan kullanıcılarının beklentilerini karşılamak üzere tasarlanan ikinci akıllı cihazımız T10F ile dünya sahnesine çıkmanın gururunu yaşıyoruz."

t10f-goz-kamastirici-bir-lansmanla-tanitildiii.jpg

"İKİNCİ AKILLI CİHAZIMIZ T10F İLE DÜNYA KAMUOYUNUN KARŞISINDAYIZ"

Togg'un yeni modeli T10F, kullanıcılarına sağladığı akıllı yaşam çözümleriyle dikkat çekiyor. 2025 yılında Türkiye'de kullanıcılarla buluşacak olan T10F, RWD (standart menzil arkadan itiş), RWD (uzun menzil arkadan itiş) ve çift motorlu olmak üzere üç farklı teknik ve iki farklı donanım özelliğiyle pazara sunulacak.

600 KİLOMETREYE VARAN MENZİL SEÇENEĞİ!

Elektrikli otomobilin RWD (arkadan itiş) versiyonu, 160 kW güç ve 350 Nm tork üreterek 350+ ve 600 kilometre arasında değişen menzil seçenekleri sunacak. Ayrıca, çift motorlu AWD (dört çeker) versiyonu 0-100 km/s hızlanmasını 4,6 saniyede tamamlayarak 530 kilometreye kadar menzil vaat ediyor.

t10f-goz-kamastirici-bir-lansmanla-tanitildii.jpg

Togg T10F, sadece kullanıcılarını taşımakla kalmayacak, aynı zamanda harici bir güç kaynağı olarak kullanılabilen enerji aktarımı (V2L) teknolojisine de sahip olacak. Uzaktan güncellemelerle sürekli kendini yenileyen sürücü destek sistemleri ve Euro NCAP programında en yüksek derece olan 5 yıldızı hedefleyen güvenlik özellikleriyle dikkat çekecek.

Togg'un T10F modeli, CES 2024'te sergilediği teknolojik özellikleriyle birlikte, Türkiye'nin otomotiv sektöründeki küresel rekabet gücünü bir kez daha kanıtlamış oldu.

Bu haber toplam 38 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.