Togg Yeni Modelin İlk Görüntüsünü Paylaştı

Togg Yeni Modelin İlk Görüntüsünü Paylaştı
TOGG, tüketici elektroniği ve bilişim fuarı CES 2024'te sergilenmesi beklenen yeni sedan modeline ilişkin ilk tanıtım videosunu paylaştı.

TOGG, tüketici elektroniği ve bilişim fuarı CES 2024'te heyecanla beklenen yeni sedan modeline dair ilk tanıtım videosunu paylaştı.

Las Vegas'ta 9-12 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan CES 2024 fuarında sergilenecek olan yeni model, önceden açıklanan isimlendirme sistemine göre "T10S" olarak piyasaya sunulacak. Tanıtım videosu, otomobil tutkunları ve teknoloji meraklıları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

İlke Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre;Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yaptığı açıklamada TOGG'un yeni sedan modelinin tanıtımının 2024 sonlarında gerçekleşeceğini ve üretimine 2025 yılında başlanacağını belirtti. Bu açıklamalar, Türkiye'nin otomotiv sektöründeki yerini daha da güçlendirmeye yönelik atılan önemli adımlar arasında bulunuyor.

TOGG'un CES 2024'te sergileyeceği sedan model, sürdürülebilir teknoloji ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çekecek. Otomobilseverler, bu etkinlikte TOGG'un yeni modelinin teknik özellikleri ve detayları hakkında daha fazla bilgi edinmeyi heyecanla bekliyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 25 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.