WhatsApp'a "Etkinlikler" Özelliği Geliyor: Topluluklardaki İletişim Kolaylaşacak

WhatsApp'a "Etkinlikler" Özelliği Geliyor: Topluluklardaki İletişim Kolaylaşacak
 hozathaber.com Yazı İşleri Müdür
WhatsApp'ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. "24.6.10.73" kodlu iOS beta sürümde tespit edilen özellik, WhatsApp topluluklarına "Etkinlikler" bölümü ekleyecek.

WhatsApp'ın yeni özellik üzerinde çalıştığı ve bu özelliğin "Etkinlikler" bölümünü WhatsApp topluluklarına ekleyeceği ortaya çıktı. Bu özellik, "24.6.10.73" kodlu iOS beta sürümünde tespit edildi. Daha önce "2.23.21.12" kodlu Android beta sürümünde keşfedilen benzer bir özellik, WhatsApp'a "Etkinlikler" bölümü getirecek ve topluluk yöneticilerinin insanları aynı saatte toplulukta bulunmalarını sağlamayı amaçlıyordu.

WhatsApp, bu özelliğiyle ilgili henüz somut bir adım atmamıştı, ancak şimdi durum değişiyor gibi görünüyor. Etkinlikler özelliği, iOS beta sürümünde tekrar ortaya çıktı ve WhatsApp topluluklarındaki iletişimi güçlendirmeye yönelik önemli bir yenilik olarak karşımıza çıkacak.

how-to-hide-your-last-seen-status-on-whatsapp-c8uh.jpg

Yeni özelliğin detaylarına göre, topluluk yöneticileri Etkinlikler özelliğini kullanarak etkinlik için bir isim ve en fazla 2048 karakterlik bir açıklama metni belirleyebilecekler. Ayrıca etkinliğin gününü ve saatini de belirleyebilecekler ve istenirse video arama özelliğini etkinleştirebilecekler. Etkinliğe katılmayı kabul eden topluluk üyeleri, etkinlik saati geldiğinde ilgili bildirimi alacaklar.

WhatsApp, Etkinlik özelliği hakkında resmi bir açıklama yapmamış olsa da, bu özelliğin ne zaman yayımlanacağı şu anda belirsiz. Ancak daha önce benzer bir özelliğin ortaya çıkıp kaybolduğu düşünüldüğünde, WhatsApp'ın bu özelliği geliştirmek için çalıştığı açıkça görülüyor. Tüm bunlar, ilerleyen zamanlarda netleşecektir.

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.