Evini Yeniden Yapmak İsteyen Vatandaşlara Umut Oluyor

Evini Yeniden Yapmak İsteyen Vatandaşlara Umut Oluyor
 hozathaber.com Muhabiri
Tunceli Valisi Tekbiyikoğlu, İl Genelinde Yükselen Konteyner Kentlerle Konut Sorununa Çözüm Getiriyor

Tunceli Valisi Bülent Tekbiyikoğlu, Ovacık ilçesindeki hızlı konteyner kent inşaatlarının tüm ilçelerde devam ettiğini duyurdu.

Vali Tekbiyikoğlu, yaptığı açıklamada, konteyner kentlerin sadece hak sahipleri için değil, evini kendi yıkıp yeniden yapmak isteyen ancak geçici bir konaklama yeri bulamayan vatandaşların da kullanımına sunulacağını belirtti. Ayrıca, kamu lojmanlarının dönüşümünde de öncelikli olarak memur ailelerin bu konteyner kentlerden faydalanabileceğini vurguladı.

konteyner-kent-projeleriyle-yeniden-sekilleniyor.jpg

Tunceli'de Yükselen Konteyner Kentler İle Konut Sorunu Çözülüyor

Vali, şu sözlerle açıklamalarını sürdürdü: "Tunceli genelindeki konteyner kent projeleri, sadece belirli bir kesime değil, ihtiyaç sahiplerine geniş kapsamlı bir çözüm sunmayı hedefliyor. Yıkım ve yeniden yapım sürecinde evsiz kalmış vatandaşlarımız, bu konteyner kentlerde geçici olarak konaklama imkanı bulacaklar. Ayrıca, kamu lojmanlarının dönüşümünde de memur ailelerimize öncelik tanıyarak, konforlu bir yaşam alanı sunmayı planlıyoruz."

konteyner-kent-projeleriyle-yeniden-sekilleniyor-r.jpg

Tunceli Valiliği, Konteyner Kent Projeleriyle Evsiz Vatandaşlara Umudun Kapılarını Açıyor.

Tunceli Valisi, konteyner kentlerin inşaatının büyük bir özveri ile devam ettiğini ve projenin tamamlandığında birçok vatandaşın barınma ihtiyacına çözüm olacağını ifade etti. Projenin sosyal yardımlaşma ve dayanışma anlayışını ön planda tutarak hayata geçirildiğini belirten Vali Tekbiyikoğlu, bu sayede kentin her kesimine adil bir şekilde hizmet sağlanacağını dile getirdi.

konteyner-kent-projeleriyle-yeniden-sekilleniyor-r-jpgs.jpg

Bu haber toplam 30 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.