Tunceli Orman İşletme Müdürlüğünde Kadastro Çalışmalarına Dair Toplantı Düzenlendi

Tunceli Orman İşletme Müdürlüğünde Kadastro Çalışmalarına Dair Toplantı Düzenlendi
Tunceli Orman İşletme Müdürlüğü, Kadastro Bilgilendirme Toplantısıyla Çalışmalara Start Verdi

Tunceli Orman İşletme Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü'nün 2024 yılı iş programında yer alan 3302 sayılı yasa çerçevesinde gerçekleştirilecek çalışmalara hazırlık amacıyla önemli bir adım attı. Bu kapsamda, Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcısı Osman Hasırcı ve Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Enver Yıldırım liderliğinde bir toplantı düzenlendi.

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Toplantıya, Tunceli'de görev yapacak 119, 172 ve 193 NO'lu orman kadastro baş mühendislikleri ve teknik personeli ile birlikte Tunceli Orman İşletme Müdürlüğü teknik personeli, Tunceli Kadastro Müdürü ve kontrol mühendisleri katıldı. Toplantıda, planlanan çalışmaların koordinasyonu, dikkat edilmesi gereken hususlar ve mevzuat açısından çalışmaların değerlendirilmesi konuları ele alındı.

aw191629-02.jpg

Toplantıda yapılan değerlendirmeler doğrultusunda, Tunceli Orman İşletme Müdürlüğü'nün kadastro çalışmalarına yönelik kararlılığı ve koordinasyonu göz önünde bulundurulduğunda, bölgede verimli ve etkin bir çalışma döneminin başlayacağı öngörülüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.