Tunceli-Ovacık Karayolunda Trafik Kazası: 3 Yaralı var

Tunceli-Ovacık Karayolunda Trafik Kazası: 3 Yaralı var
Kar Yağışı Nedeniyle Kaygan Yolda Çarpışan Araçlarda 3 Yaralı

Tunceli-Ovacık karayolunda kar yağışının etkisiyle kayganlaşan zeminde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, Tunceli-Ovacık karayolu Torunoba mevkiinde gerçekleşti. Yoğun kar yağışının neden olduğu kaygan zeminde seyir halinde olan 34 CHH 130 plakalı yolcu otobüsü ile 62 AP 673 plakalı özel otomobil çarpıştı. Olayın ardından bölgeye 112 acil sağlık ekipleri ve jandarma gönderildi.

tunceli-ovacik-karayolu-kazasi3-yarali-jpgs.jpg

Kazada 3 kişi yaralanırken, olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahale yapıldı. Yaralılar, ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatılarak, olayın şartları ve sorumluluklar belirlenmeye çalışılıyor.

Tunceli-Ovacık karayolu Torunoba mevkiinde meydana gelen trafik kazası, kar yağışının neden olduğu zorlu hava koşullarının etkisiyle sürücülerin dikkatli olmalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, sürücülere kar yağışı nedeniyle oluşan kaygan zeminde daha temkinli ve yavaş bir şekilde seyir etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

tunceli-ovacik-karayolu-kazasi3-yarali-jpgsa.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 718 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.