Tunceli-Ovacık Yolunda Kaza Sonucu Sürücü Kaya Parçasının Altında Hayatını Kaybetti

Tunceli-Ovacık Yolunda Kaza Sonucu Sürücü Kaya Parçasının Altında Hayatını Kaybetti
Tunceli'de Dağdan Kopan Kaya Can Aldı: Sürücü Hayatını Kaybetti.

Tunceli-Ovacık karayolunda dün yaşanan trajik olayda, dağdan kopan bir kaya parçasının bir sürücüye isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Ali Ekber Soylu için acı bir veda gerçekleşti. Yağışlı havanın etkisiyle meydana gelen olay, 30. kilometrede gerçekleşti.

Olay anında kamyonetin direksiyonunda bulunan Soylu, dağdan kopan dev kaya parçasının aracın ön camından içeri girmesiyle büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle yaralanan sürücü, olay yerindeki diğer sürücüler tarafından hızla hastaneye yetiştirilmek üzere çevredekilere yardım çağrısında bulundu.

ovacik-yolunda-kaza-oldu.jpg

Yoldan geçen diğer sürücülerin fedakarca müdahale ettiği olayın ardından, sağlık ekipleri ve jandarma hemen olay yerine yönlendirildi. İlk yardımın ardından Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Soylu, durumu ağırlaşınca Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen Ali Ekber Soylu'nun hayatı kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürerken, olayın detayları hala netleştirilmeye çalışılıyor. Dağdan kopan kaya parçasının nasıl hareket ettiği ve sürücünün üzerine nasıl düştüğü konusunda daha fazla bilgi edinilmeye çalışılıyor. Bu acı olay, bölgedeki sürücülere ve yetkililere, özellikle de yol güvenliğine daha fazla önem vermeleri konusunda bir uyarı niteliği taşıyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 1702 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.