Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Tunceli Güzel Sanatlar Lisesini Ziyaret Etti

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Tunceli Güzel Sanatlar Lisesini Ziyaret Etti
 hozathaber.com Muhabiri
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Tunceli Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, ilin eğitim alanındaki önemli kurumlarından biri olan Tunceli Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Tekbıyıkoğlu, okulun eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Öğrenci ve Öğretmenlerle Samimi Bir Buluşma

Vali Tekbıyıkoğlu, Tunceli Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle samimi bir ortamda buluştu. Okulun kültürel ve sanatsal faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu ziyarette, Vali Tekbıyıkoğlu öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi ve öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu.

tunceli-valisi-bulent-tekbiyikoglu-tunceli-guzel-sanatlar-lisesini-ziyaret-ederek-ogrenci-ve-ogretmenlerle-bir-araya-geldi.jpg

Eğitimde İyileştirme Çalışmaları

Ziyaret sırasında Vali Tekbıyıkoğlu, Tunceli Güzel Sanatlar Lisesi'nin eğitimdeki başarılarına vurgu yaparak, okulun daha da ileriye taşınması için yapılacak çalışmalara destek vereceklerini belirtti. Öğrencilerin yeteneklerini geliştirmeye yönelik projelerin önemine dikkat çeken Vali Tekbıyıkoğlu, ilerleyen dönemlerde benzer ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

tunceli-guzel-sanatlar-lisesi.jpg

Toplumla Bütünleşme Hedefi

Vali Tekbıyıkoğlu, eğitimin toplumla bütünleşmesi ve gençlerin geleceğe daha güvenle bakmaları adına bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, öğrencilere başarılar diledi. Tunceli Güzel Sanatlar Lisesi'nin öğrenci ve öğretmenleri de Vali Tekbıyıkoğlu'nun ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 22 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.