Tunceli'de Geçen Komedi Filmi 5 Ocak'ta Sinemalarda

Tunceli'de Geçen Komedi Filmi 5 Ocak'ta Sinemalarda
Yılın İlk Komedi Filmi, 5 Ocak'ta Gösterime Girecek! Tunceli'nin Ovacık İlçesinde Geçen Eğlenceli Hikaye Sinemaseverleri Bekliyor.

Yılın İlk Komedi Filmi 5 Ocak'ta Sinemaseverlerle Buluşuyor!"

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde geçen komik bir hikaye, 5 Ocak'ta vizyona giriyor. Filmde, belediye başkanlığına aday olan idealist Zeynel'in macerası anlatılırken, karşısında Belediye Başkanı Fikri Donsuz'un canlandırıldığı ve başkanlığını sürdürdüğü ilginç olaylar komik bir dille işleniyor.

i-5-ocakta-sinemalardaa.jpg

Necip Memili, Büşra Pekin, Diren Polatoğulları, Nursel Köse, Şerif Sezer, Füsun Demirel, Bülent Çolak, Sinan Demirel ve Salih Kalyon gibi usta oyuncuların başrollerini paylaştığı filmde, Muttalip Müjdeci, Sadık Gürbüz, Gürberk Polat, Sercan Batık, Mücahit Şahin, Gözde Kaya, Nil Eray, Ataberk Tufan, Pamir Kurt, İbrahim Yıldırım, Fatih Yücebağ, Cavit Özer, Sevcan Aldatmaz ve Yunus Emre Orhan gibi birbirinden yetenekli isimler de yer alıyor.

i-5-ocakta-sinemalardas.jpg

Yapımcılığını A Time Medya'nın üstlendiği ve Ulaş Bahadır'ın senaryosunu yazıp yönettiği film, seyirciyi kahkahaya boğmaya hazır. Heyecanla beklenen yapım, sinema tutkunlarına keyif dolu anlar yaşatacak

.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 1774 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.