Tunceli’de Kapalı Bulunan 19 Köy Yolunu Ulaşıma Açma Çalışmaları Sürüyor

Tunceli’de Kapalı Bulunan 19 Köy Yolunu Ulaşıma Açma Çalışmaları Sürüyor
Hafta sonu Tunceli'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından kapanan köy yolları açılmak için çalışmalar sürüyor.

Tunceli'de geçtiğimiz hafta sonu etkili olan yoğun kar yağışı sonucunda kapanan köy yollarını açma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kar yağışının neden olduğu ulaşım sıkıntısını çözmek adına Tunceli Valiliği koordinesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından başlatılan çalışmalar sonucunda birçok köy yolunun ulaşıma açıldığı bildirildi. Ovacık, Pülümür ve Hozat ilçelerinde bulunan 19 köy yolunun hala kapanmış olması üzerine çalışmaların bu bölgelerde yoğunlaştığı ifade edildi.

tunceli-kar.jpg

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekipleri, karla kaplı köy yollarını açma çabalarını sürdürürken, aynı zamanda karayolları ekipleri de Pülümür, Hozat-Karaoğlan güzergahında yol genişletme çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Yoğun kar yağışının yarattığı olumsuz etkileri en aza indirmek adına gösterilen çabalara rağmen, bazı köy yollarının hala ulaşıma kapalı olduğu belirtildi. Tunceli'deki kar temizleme çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

dersim-kar-kis.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.