Yeni Ovacık Kaymakamı İsmail Erdoğan Kimdir?

Yeni Ovacık Kaymakamı İsmail Erdoğan Kimdir?
 hozathaber.com Muhabiri
24 Ağustos 2023 Tarihinde 32289 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Uşak Ulubey Kaymakamlığı görevinden, Tunceli Ovacık Kaymakamlığına Atanan İsmail Erdoğan Kimdir?

Yeni Tunceli Ovacık Kaymakamı İsmail Erdoğan 1995 yılında Ankara’ da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’ da tamamlamasının ardından Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden 2017 yılında mezun oldu.

2013 yılında Sağlık Bakanlığı bünyesinde memuriyet hizmetine başlayarak çeşitli görevler ifa ettikten sonra 18 Mart 2018 tarihinde Çanakkale Valiliği emrine Kaymakam Adayı olarak atanarak mülki idare amirliği hizmetine başladı.

muhammedmanset-kopya-002.jpg

İl merkez stajı bitimine müteakip Kırklareli/Vize ilçesinde kaymakam refikliği stajını tamamlayarak sırasıyla Nevşehir/ Derinkuyu ve Nevşehir/ Acıgöl ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. Kocaeli’ de mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını yerine getirdi.

Yurtdışı eğitim programı kapsamında İngiltere – Leicester şehrinde bulundu.

14.09.2020 tarihinde Ulubey Kaymakamı olarak göreve başlayan Erdoğan yüksek lisans eğitimini tez aşamasında sürdürmekte olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

24.08.2023 Tarihinde 32289 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Uşak Ulubey Kaymakamlığı görevinden, Tunceli Ovacık Kaymakamlığına atanmıştır. (Hozat Haber)

Tunceli Ovacık Kaymakamlığı'na Atandığını Sosyal Medya Hesabından Duyuran İsmail Erdoğan;

"3 yıldır sürdürmekte olduğum Uşak Ulubey Kaymakamlığı görevinden Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tunceli Ovacık Kaymakamlığına atanmış bulunmaktayım. Rabbim Devletimize ve Aziz Milletimize bizleri mahcup etmesin." dedi.

1-001.jpg

f4w4dfmxqaagxee.png

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 790 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.