Cinsellik uzmanından altın tavsiyeler: Yatakta zevki arttırmanın yöntemleri! Bu tüyolarla unutulmaz anlar yaşayacaksınız…

Cinsellik uzmanından altın tavsiyeler: Yatakta zevki arttırmanın yöntemleri! Bu tüyolarla unutulmaz anlar yaşayacaksınız…
Yıllar geçtikçe aşıklar arasındaki çoğu şey sıradan hale gelir. Cinsel ilişkide zevk ve uyumu kaybetmemek için dikkat edilmesi gereken bazı kriterler vardır. İşte tatmin edici cinselliğin sırrı…

İlişkinin ilk aşamalarında yoğun duygular yaşandığı için aşıklar arasındaki her şey heyecan vericidir. Ancak zamanla bazı olaylar monoton hale gelebilir. Cinselliği sıkıcı olmaktan çıkarıp yeniden ateşli bir tutkuya dönüştürmek tamamen sizin elinizde. Yatakta her iki tarafı da tatmin eden püf noktalarını sizler için derledik.

TAHRİK EDİCİ ŞEYLER SÖYLEYİN

Cinsel ilişkide hem erkeğe hem de kadına aşırı zevk veren taktiklerin başında tahrik edici konuşmak gelir. Özellikle kadınlar, erkek tarafından kulaklarına fısıldanan açık ve edepsiz sözlerden çok tahrik olur. Aynı zamanda bu davranış erkeğe güçlü hissettirdiği için ona da keyif verir.

NE İSTEDİĞİNİZİ SAKLAMAYIN

seks-yaparken-daha-cok-zevk-almanin-yollari.jpg

Erkekler cinsel ilişkide daha fazla konuşan taraf olsa da kadın ve erkekler cinsel ilişkide nelerden hoşlandığını söylemek konusunda utanabilir. Eğer konuşmaya sıcak bakmıyorsanız deneme yanılma yöntemi ile nelerden hoşlandığınızı karşı tarafa belli edin. Cinsel fantezilerini saklamayan çiftler yatakta tutkuyu kaybetmiyor.

ÖN SEVİŞMEYİ UZUN TUTUN

Genellikle şehvete kapılıp bir an önce sonuca odaklanmak cinsel ilişkide yapılan en büyük hatadır. Bunun yerine ön sevişmeyi uzun tutmak çiftler arasındaki bağı güçlendirmeyi sağlar. Cinsel ilişkiden daha fazla zevk alabilmek için ön sevişmenin en az 15 dakika sürmesi gerekir.

ZAMAN ZAMAN SERT HAREKETLER YAPIN

Cinsel ilişkide sert ve haşin olmak sadece erkekleri tatmin ettiği düşünülse de bu doğru değildir. Popoyu sıkmak ve sert hareketlerde bulunmak her iki tarafa da zevk veriyor. Karşılıklı olarak bedene atılan ufak ısırıklar da cinsel ilişkideki hazzı artırmaya yeterlidir. Fakat sert davranırken aşırıya kaçmamaya dikkat edilmelidir.

CİNSEL İLİŞKİDE CESUR OLUN

Cinsel ilişkide kontrolü kimi zaman erkeğin kimi zaman da kadının ele almasında bir sakınca yoktur. Bazen cesur olup ilk adımı atmak cinsellikten alınan zevki arttırmaya yeterli olabilir. Ayrıca cinsellikte en çok haz veren pozisyonların hangileri olduğunu araştırın ve hoşlandığınız pozisyonları denemekten kaçınmayın.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.