İbrahim Saraçoğlu, karaciğeri ana sütü gibi tertemiz yapan mucizevi kür tarifini paylaştı!

İbrahim Saraçoğlu, karaciğeri ana sütü gibi tertemiz yapan mucizevi kür tarifini paylaştı!
Karaciğer sağlığına olumsuz etki eden birçok etken bulunuyor. Ancak bazı mucizevi besinler ve karışımlar, karaciğerdeki toksinleri vücuttan arındırıyor ve karaciğer sağlığını koruyor.

Karaciğer, vücuttaki zararlı (toksik) maddelerin vücuttan uzaklaştırılması, metabolizma ve sindirim sisteminde rol alması, kanın pıhtılaşması, birçok besin maddesinin depolanması, bu besinlerin sentezlenmesi ve bağışıklık fonksiyonlarının yerine getirilmesi noktasında görev yapar. Sağlıklı ve çalışan bir karaciğer olmadan kişi hayatını sürdüremez. Karaciğer sağlığının korunması bu nedenle hayati bir önem taşır. Peki karaciğer sağlığına olumlu etki eden besinler nelerdir?

Yaptığı açıklamaları, dengeli beslenme konusunda verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, karaciğer yenileyen kür tarifini paylaştı. İnsan sağlığı için oldukça yararlı olan bu karışım, özellikle karaciğerde biriken toksinlerin vücuttan atılmasına pozitif yönde etki ediyor ve karaciğerin yorulmasını önlüyor. Aynı zamanda ödem atıcı rol de oynayan bu tarif, yağ yakımının da hızlanmasını sağlayarak kilo vermeye yardımcı oluyor. İşte detaylar…

İBRAHİM SARAÇOĞLU SIRRI PAYLAŞTI

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, karaciğeri tertemiz yapan kür tarifini paylaştı. 2 hafta düzenli şekilde tüketilmesi tavsiye edilen bu karışımın özünde ise maydanoz bulunuyor. Karaciğer sağlığının yanı sıra cilt sağlığını da koruyan bu kür içerisinde ayrıca limon ve sarımsak da bulunuyor.

MUCİZEVİ KÜR NASIL HAZIRLANIR?

maydanoz-limon-kuru-2.jpg

Söz konusu kür için 5 sap maydanoz, 2 yemek kaşığı limon suyu, 1 fincan zeytinyağı, 2 diş sarımsak ve 1 bardak su gerekiyor. Tüm malzemeleri daha sonra pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar robottan geçirip 15 gün boyunca bu tarifi tüketmek, karaciğer ve cilt sağlığına olumlu etki ediyor.

Mucizevi etkiler sağlayan bu kürün yılda 2 kez tüketilmesi ve bir tüketimin 2 hafta sürmesi tavsiye ediliyor. Yani 6 ayda bir, 15 gün boyunca düzenli olarak bu kürün tüketilmesi öneriliyor. Ancak herhangi bir alerjik reaksiyon veya başka bir olası sağlık sorununa karşı, kürü tüketmeden önce bir doktora danışmanız gerekiyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 354 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.