Küs kalmak bu burçlar için adeta işkence: Hemen affeden ve af dileyen üç burç hangileri?

Küs kalmak bu burçlar için adeta işkence: Hemen affeden ve af dileyen üç burç hangileri?
Küsmek, çok can sıkıcı bir eylem olsa da bazıları bunu alışkanlık haline getirebiliyor. Ancak bu üç burçtan biri söz konusu olduğunda küslük gibi bir probleminiz olmaz. İşte küsmekten nefret eden üç burç…

Burçlar, kişilerin karakterinin şekillenmesinde önemli bir rol oynar. Bazı kişiler buna inanmasa da kişin doğduğu tarihle bağlantılı olarak sahip olduğu bazı özellikler vardır. Burcunuz bazen size kötü özellikler kazandırırken bazen de olumlu özellikler taşımanızı sağlar.

Yapılan araştırmalar, üç burcun küsmek konusunda daha isteksiz olduğunu ortaya koyuyor. Küsmek, kişini kendisine tamamen iletişime kapatması anlamına gelir. Konuşup meseleleri çözmek varken küsmek, sinir bozucu bir eylemdir. Bu nedenle bir kişinin küsmeyi sevmemesi olumlu bir özelliktir. Üç burcun küsmeye sıcak bakmaması, çevrelerinde bulunan kişiler için son derece olumludur.

BALIKLAR HER ZAMAN AFFEDİCİDİR

t25-dogustan-affedici-3-burc-906.webp

Duygusallığı ile bilinen balıklar, küs kalmaya asla dayanamaz. Çok büyük tartışmalar olsa bile balıklar, ikna kabiliyetlerini kullanarak kendilerini affettirir ya da karşılarındaki kişiyi affederler. Kin tutmayı beceremeyen balıkların affedici karakterleri, zaman zaman suiistimal edilebilir.

OĞLAK BURCU TARTIŞMALARDAN KAÇAR

Oğlak burçları, küslüğe giden yolun taşlarını döşememeye çalışır. Bu sayede küslük meydana gelmeden engellenir. Tartışma söz konusu olduğunda ise oğlak burçları hemen karşısındaki kişiyi affeder. Bunun yanı sıra kendisi de affedilmek için uğraşır.

İKİZLER, KÜS KALAMAZ

İkizler, etraflarında her zaman konuşacak insan ararlar. Eğer ikizler burcu olan birine küstüyseniz, bunu kendine dert edineceğinden emin olabilirsiniz. En büyük tartışmalar bile ikizler tarafından affedilebilir. İkizler, suçlu olmasalar bile gururlarını ayaklar altına alıp affedilmek için uğraşabilir.

Kişilerin kendi karakterleri de küslüğe bakış açılarını belirler. Aynı zamanda yaşanan olayın konusu da bu noktada etkilidir. Psikologlar, nefret, kin ve kızgınlık gibi duyguların kişilerde her zaman ağırlık yaptığını söyler. Bu nedenle kötü duygularla baş etmek için her zaman bir çözüm yolu aranmalıdır. Küsmek yerine sorunları konuşarak çözmekte fayda vardır. Böylece her iki taraf da daha az sıkıntı yaşar.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.