Son 10 Gün! Araplar Galatasaray'ın Yıldız İsmi Sacha Boey'i Kapıyor

Son 10 Gün! Araplar Galatasaray'ın Yıldız İsmi Sacha Boey'i Kapıyor
 hozathaber.com Yazı İşleri Müdür
Sarı-Kırmızılı Taraftarlar Heyecanlı! PSG, Galatasaray'ın Yıldızı Sacha Boey'i İstiyor.

Süper Lig'de ara transfer dönemi yaklaşırken, Galatasaray'da Sacha Boey'in geleceğiyle ilgili heyecan verici bir gelişme yaşanıyor. Başkan Dursun Özbek'in henüz net bir karar vermediği Boey için Fransız devi Paris Saint-Germain'in ilgisinin arttığı bildirildi.

sacha-boey.jpg

YÖNETİM KARAR VERECEK

Galatasaray'a Rennes'den 1.1 milyon Euro'ya transfer olan Sacha Boey, Türkiye'de geçirdiği iki yıl boyunca gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. 2025 yılına kadar Sarı-Kırmızılılar ile sözleşmesi bulunan genç oyuncunun, PSG'nin radarına girmesi, taraftarları endişelendiriyor.

dursun-ozbek.jpg

PSG İSTİYOR

Transferdeki belirsizlik devam ederken, PSG'nin Nordi Mukiele'nin ayrılması durumunda Boey'i düşündüğü belirtiliyor. Bu gelişme, 10 gün içinde transferin netlik kazanmasının beklendiği ifade ediliyor. Sacha Boey'in ise en büyük hayali, sözleşmesinin sona erdiği 2025 yılı sonrasında Premier Lig'de forma giymek.

MUKIELE'NIN YERİNE BOEY

Başkan Dursun Özbek'in yönetimindeki Galatasaray, bu kritik dönemde Sacha Boey'in geleceği konusunda önemli bir karar sürecine girecek. Boey'in performansı ve potansiyeli, uluslararası kulüplerin dikkatini çekmeye devam ederken, Sarı-Kırmızılılar, genç yıldızlarını tutmak adına stratejik bir pozisyon almak zorunda kalacak.

boey.jpg

Bu haber toplam 31 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.