Battalgazi Suç Önleme Birimi, 16 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahsı Yakaladı!

Battalgazi Suç Önleme Birimi, 16 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahsı Yakaladı!
Yapılan çalışmalarda; 4 ayrı suçtan 16 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan H.B.T. isimli şahıs yakalanırken, ikametinde yapılan aramada, çok sayıda uyuşturucu hap ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik gerçekleştirdiği başarılı operasyonla ilgili önemli bir gelişmeye imza attı. Bu operasyon kapsamında, hakkında ‘Silahlı Tehdit-Yağma’ suçları da dahil olmak üzere toplamda 4 ayrı suçtan 16 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B.T. isimli şahıs etkisiz hale getirildi.

Şahsın ikametinde gerçekleştirilen arama çalışmalarında ise dikkat çekici miktarda yasadışı madde ve sentetik ecza hap ele geçirildi. Toplamda 226.86 gram esrar maddesi ile 10 flaşör halinde toplamda 84 adet NEURONTİN 800 mg sentetik ecza hapın bulunması operasyonun önemini arttırdı. Ayrıca, şahsın suç geliri olduğu değerlendirilen 25 bin TL para da ele geçirilenler arasındaydı.

Yetkililer, bu başarılı operasyonun suçla mücadeledeki kararlılık ve etkinliklerinin bir göstergesi olduğunu belirtirken, suçla mücadelenin sürdürülebilirliği ve toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması adına benzer çalışmaların devam edeceğini vurguladılar.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.