Kamu Görevlisi Taklidiyle Dolandırıcılık Operasyonu: Şanlıurfa'da 6 Şüpheli Tutuklandı

Kamu Görevlisi Taklidiyle Dolandırıcılık Operasyonu: Şanlıurfa'da 6 Şüpheli Tutuklandı
​Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde kendilerini hâkim, savcı, polis gibi olarak tanıtarak 4 ilde dolandırıcılık yapan 6 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Şanlıurfa'da, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak iletişim yoluyla nitelikli dolandırıcılık suçu işleyen şahıslara karşı ciddi bir operasyon düzenlendi. Operasyon, Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Asayiş Şube ve Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Milyonlarca Liralık Dolandırıcılık Tespit Edildi

Operasyon sonucunda, 4 ayrı ilde toplamda 30 milyon TL dolandırıldığı tespit edilen 6 şüpheli yakalandı. Bu kişilerin kamu görevlisi taklidi yaparak insanları dolandırdığı belirlendi.

4-ayri-ilde-dolandiricilik-yapan-6-supheli-tutuklandi-7b30c554.jpg

Tutuklanan Şüpheliler Cezaevine Gönderildi

Yakalanan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu tutuklamalar, kamu görevlisi taklidiyle dolandırıcılık gibi suçların ciddiyetini ve halkın korunması için yapılan mücadeleyi gösteriyor.

Halkın Güvenliği İçin Kararlı Mücadele

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen operasyon, kamu görevlisi taklidiyle dolandırıcılık gibi suçların önlenmesi ve suçluların adalet önüne çıkarılması için önemli bir adım oldu. Emniyet güçlerinin halkın güvenliği ve huzuru için kararlı mücadelesi devam ediyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.