Trafik Haftası'nda Tunceli’de Öğrenciler Bilgilendirildi

Trafik Haftası'nda Tunceli’de Öğrenciler Bilgilendirildi
Tunceli’de Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler bilgilendirildi.

Eğitim ve Eğlence Bir Arada: Öğrenciler Akülü Araçlarla Parkurda

Tunceli Valiliği, Trafik Haftası kapsamında harekete geçerek, öğrencilere trafik kurallarını eğlenceli bir şekilde öğretmek için çalışmalar başlattı. Bu kapsamda, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu'nda eğitim gören öğrenciler, trafik polislerince hazırlanan özel parkurda akülü araçlara bindirildi.

Vali Tekbıyıkoğlu: "Eğlenerek Öğreniyoruz"

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, etkinliklerde çocukların eğlenerek öğrendiğini belirterek şunları söyledi: "Çocuklarımızla eğlenerek öğreniyoruz. Çocuklarımıza küçük yaşta trafik bilincini aşılamak, trafikte duyarlı ve saygılı bireyler yetiştirmek çok ama çok önemli."

Öğrencilere Trafik Bilinci Aşılanıyor

Öğrenciler, parkurda hem eğlenip hem de trafik kuralları hakkında bilgi edinirken, trafik polislerinden aldıkları eğitimle trafikte daha bilinçli ve sorumlu bireyler olma yolunda adım attılar. Bu tür etkinliklerin, geleceğimizin teminatı olan çocuklara trafik bilincini aşılamada önemli bir rol oynadığı belirtiliyor.

Tunceli Valiliği'nin düzenlediği Trafik Haftası etkinlikleri, öğrencilere trafik bilincini aşılamak ve gelecekte trafikte daha bilinçli bireyler olmalarına katkı sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.