ABD'de Koca Köprüyü Çökerten Geminin, Daha Önce de Kazaya Karıştığı Ortaya Çıktı

ABD'de Koca Köprüyü Çökerten Geminin, Daha Önce de Kazaya Karıştığı Ortaya Çıktı
 hozathaber.com Muhabiri
ABD'de köprünün çökmesiyle sonuçlanan gemi kazasıyla ilgili çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı. "Dali" isimli geminin, 2016 yılında da Belçika'da bir kazaya karıştığı ve mürettebatın suçlu bulunduğu bilgisi paylaşıldı.

ABD'deki köprü çökmesiyle sonuçlanan gemi kazasıyla ilgili çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı. Geminin, geçmişte 2016 yılında Belçika'da bir kaza geçirdiği ve mürettebatın olaydan sorumlu tutulduğu bilgisi paylaşıldı.

2016 yılında Belçika'nın Anvers limanından ayrılmaya çalışırken bir yükleme iskelesine çarpan "Dali" isimli gemi, o dönemde hem iskelede hem de kendisinde hasara neden olmuştu. Yetkililer, olayın ardından geminin mürettebatını suçlu bulmuştu. Ancak şu anki mürettebatın o dönemki mürettebatla aynı olup olmadığı henüz net değil.

c91680c09d62af850be2d19bfd06988dbe03293c.jpeg

ABD'deki kaza ile ilgili ise soruşturma devam ediyor. Sosyal medyada, bu kazanın bilinçli bir saldırı olabileceği iddiaları ortaya atıldı. Ancak yetkililer, bu iddiaların doğru olmayabileceğini belirtiyorlar. Çünkü kazadan saniyeler önce geminin enerjisinin kesildiği ve bu nedenle geminin kontrolünün kaybedildiği bildirildi. Bu durum, geminin koca köprüyü yıkmasına neden olan kazanın nasıl yaşandığına dair önemli bir ipucu sunuyor.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.