AK Partili Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız

AK Partili Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız
Seçim günü ve seçim akşamının çok önemli olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, "Onun için gözünüz kulağınız bizde olsun, çok hızlı bir şekilde sonuçları alacağız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Yavuz, seçim sürecinde kendilerini biraz daha zorlayacaklarını ve sonuçları çok hızlı bir şekilde alacaklarını belirtti. Ayrıca, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) iftar saati konusundaki kararını hatırlatarak, YSK'nın iş ve işlemlere ara vermeden devam edilmesi gerektiğine ilişkin kararını aktardı.

Yavuz'un açıklamalarından bazıları şu şekilde:

"Tek zarf ilkesinin önemini vurgulamak isterim. Herkes kendi sandığında oy kullanacak. Türkiye genelinde toplam 61 milyon 441 bin 880 seçmen bulunmaktadır. Bu seçimde ilk kez oy kullanacak seçmenlerimiz de var. Toplamda Türkiye genelinde 259 bin 903 sandık kurulacak.,

ali-ihsan-yavuz-arabuluculuk-sinavini-gecemedi-90d5acfe.jpg

Seçim günü ve seçim akşamı oldukça önemlidir. Bu nedenle gözünüzü ve kulağınızı bizde tutun. Çünkü AK Parti olarak seçim sonuçlarını çok hızlı bir şekilde toplamayı ve analiz etmeyi hedefliyoruz. Manipülasyon olmaması için sonuçları hızlıca girmek istiyoruz.

Bu, kendimizle yarıştığımızın bir göstergesidir. Bu seçimde kendimizle biraz daha yarışacağız ve sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız."

Ali İhsan Yavuz'un ifadelerine göre, AK Parti seçim sürecinde hızlı ve etkili bir şekilde sonuçları alarak, kendileriyle yarışacaklarını ve bu süreci başarıyla tamamlayacaklarını belirtti.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.