Ambulans Geçişini Engelleyen Sürücü Gözaltına Alındı

Ambulans Geçişini Engelleyen Sürücü Gözaltına Alındı
İstanbul Beykoz'da, ambulansa yol vermediği belirlenen sürücüye toplam 29 bin 530 lira para cezası kesildi.

İstanbul'un Kavacık Mahallesi'nde yaşanan olayda, polis ekipleri Yeni Riva Caddesi'nde seyreden bir aracın ambulansın geçişini engellemesi üzerine harekete geçti. Yapılan incelemeler sonucunda, aracın önünü kesen ve trafik akışını engelleyen kişilerin sağlık personeline ve sürücüye hakaret ettikleri tespit edildi.

Trafik Güvenliğini Tehlikeye Atan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem

Söz konusu aracın plakası üzerinden kimlikleri belirlenen sürücü A.E. ile arka koltukta oturan ve sağlık görevlilerine hakaret ettiği belirlenen E.A. polis tarafından gözaltına alındı.

Sürücü A.E.'ye verilen 29 bin 530 lira para cezası ise dikkat çekiciydi. Trafikten men edilen aracı kullanan A.E.'ye çeşitli suçlamalar yöneltildi. Şerit değiştirme kurallarına uymamak, geçiş üstünlüğü bulunan araca yol vermemek, kamunun huzurunu bozmak gibi suçlamalarla karşı karşıya kalan sürücüye, bu davranışları nedeniyle yüksek bir para cezası kesildi.

Hakaret İddiasıyla İşlem Başlatıldı

E.A. isimli şahsın ise sağlık personeline hakaret ettiği iddiasıyla hakkında işlem başlatıldı. Yolcu koltuğunda oturarak gerçekleştirdiği bu eylemi nedeniyle yasal süreç başlatıldı.

Bu olay, trafik kurallarına saygının önemini bir kez daha vurgularken, sağlık personeline yönelik şiddetin ve trafikteki saygısız davranışların ciddiyetini gözler önüne serdi.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.